Welkom bij El-Domo

Als geregistreerd aannemer zijn wij gespecialiseerd in het verdelen van zelfbouwpakketten op maat voor uw elektrisch schakelmateriaal of uw domoticasysteem. Gaat U bouwen of verbouwen en wilt U het meeste zelf doen om zo de kostprijs te drukken? Weet U echter niet goed hoe er aan te beginnen? Dan zijn wij uw ideale partner. Wij begeleiden U door het hele proces en indien nodig komen wij U ter plaatse verder helpen. Ziet U dat U in tijdsgebrek komt, dan staan wij steeds klaar om samen met U de installatie verder af te werken. Als geregistreerd aannemer kunnen wij, indien de woning ouder is dan 5 jaar, werken onder het 6% BTW stelsel.

 

Tevens kunt u alle elektromateriaal rechtstreeks kopen aan ons, wij geven steeds de laagste prijs en geven steeds bij eventuele problemen het nodige advies. De betaling kan contant gebeuren bij afhaling of via overschrijving na het ontvangen van de factuur. Tevens kunnen materialen verzonden worden via taxipost. Voor de correcte prijzen hiervoor, zie www.depost.be.

Alle prijzen zijn op aanvraag, wij maken graag voor u een gepaste offerte op.

 

 

U kunt ook steeds bij ons terecht voor alle elektriciteitswerken, verbouwingen en depannages.

 

 

 

Ons adres :

 

Hoogstraat 16

8520 Kuurne

 

Tel/ Fax: 056/ 32 51 31

GSM: 0471/ 02 51 18

Bedien uw verlichting, rolluiken, zonnewering, verwarming, stopcontacten, ... via smart-phone, tabled, touchscreen, iphone of ipad!

Wij bieden u de nieuwste domoticasystemen aan van zowel Niko (niko home control) of btichino (My home)

Als erkend aannemer bij beide leveranciers kunnen wij de voor u op maat gemaakte toepassing aanreiken.

 

Bent u zelf installateur maar nog geen programmeer ervaring met bovenstaande systemen? Neem gerust contact op met ons en we bekijken samen voor de gepaste oplossing!

Met onze tips on te field tonen wij hoe U best de logica opbouwt.

Tekstvak: Specialiteit